Tack för att du bidrog till att HORTONWORKS SUMMIT blev en succé!

Hej alla glada besökare!

Tack för att du bidrog till att göra Hortonworks Summit till en succé!

Ett särskilt tack vill vi rikta till våra föreläsare, Venkatesh Sellappa från Hortonworks, Magnus Runesson från Svenska Spel och Jonathan Falk Sundman från Hortonworks som på ett föredömligt sätt delade med sig av sina erfarenheter och kunskaper till oss alla. Och givetvis tack till alla er entusiaster som var med och deltog under eftermiddagen.

För er som är intresserade av presentationerna från Hortonworks Summit finns en del av dem att hämta nedan. Där hittar ni även lite mingelbilder från eftermiddagen.

#HW2018Sthlm

Magnus Runesson från Svenska Spel [pdf-embedder url=”http://www.middlecon.se/wp-content/uploads/HW-Stockholm-summit-2019-2.pdf” title=”Hortonworks Summit”]

Hur Atlas och Ranger kan effektivisera implementering av GDPR i en Hortonworksmiljö. Ladda ner här

Jonathan Falk Sundman från Hortonworks

[pdf-embedder url=”http://www.middlecon.se/wp-content/uploads/Accelerate-Your-Data-Driven-Strategy-1.pdf” title=”Accelerate Your Data Driven Strategy”]

Tre mognadsnivåer för Hadooplösningar. Ladda ner här

Seminarie – och mingelbilder från Hortonworks Summit som ägde rum den 6 december.

Vi ses på Data Server Day den 15 maj!

MIDDLECON! Handling AI – without angst!

Från oss på Middlecon till er alla,

God Jul![:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook