Framtidens reseplanering

[:sv]

 

Äntligen har vi nått juni och sommarsemestern närmar sig med stormsteg för många av oss. Trots det att svenskar tycks resa mindre nu än för några år sedan så är det ändå många som ser fram emot att upptäcka världen eller slappa på en strand söderut under ledigheten.

 

Om du tillhör den mer organiserade skaran så kanske planeringen av en resa är halva nöjet, men hur härligt hade det egentligen inte varit om du hade fått slippa det konstanta filterklickandet på diverse resesidor bara för att sökresultaten ska matcha dina krav? Detta är i alla fall något som Arvin Hsu tycker känns förlegat, och skriver på betanews.com att det är hög tid för AI att ta en större plats i reseplanerandet.

 

 

Visst får du idag personliga resultat när du planerar en resa, men det är just det där lilla extra som hade underlättat planeringen något. Låt oss säga att en AI visste dina personliga krav på en resa och därför bara visar dig alternativ som möter dessa krav. Den vet att du kanske bara vill ha resor som går efter kl. 14.00 på eftermiddagen, eller som inte kostar mer än ett visst belopp. Detta kan också gälla hotellrum. När du är i Thailand kanske du bara måste ha AC på rummet, men när du är i Paris är det viktigare att du har gångavstånd till mysiga restauranger.

 

      • Läs artikeln med Arvin Hsu Här! 

 

Inte heller ska vi glömma att en upplärd AI skulle kunna göra det lättare att ibland byta ut flyget mot en tågresa när det beger sig. Till exempel om det hjälper till att matcha resenärens behov av att kanske ta ett nattåg och spara in på en hotellnatt eller ta ett kortare stopp på vägen.   

 

[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook