Fika med Middlecon

Vill du se oss i högform under vår förmiddagsfika? Här får du ett smakprov på vad vi funderar över under de tidiga morgontimmarna.

Har du funderat på hur vi på Middlecon jobbar och vad vi finner mest intressant? Isåfall är du välkommen in på en morgonfika!

Vi träffas digitalt varje morgon för att prata lite allmänt men också för att prata om de trender vi ser och de vanligaste utmaningarna som våra kunder möter. Ta din kaffekopp och lyssna lite till vad vi tycker är mest hett just nu.

Samtidigt vill vi också välkomna Peter Lindborg till vår säljavdelning. Peter har tidigare jobbat med försäljning i IT-branschen i mer än 25 år, mestadels på IBM. Försäljning för honom är att hjälpa kunder att utveckla deras affärsverksamhet och i vår bransch handlar det om digitalisering… att skapa affärsvärde av data. På Middlecon kommer Peter att fokusera på modernisering av kunders datorarkitektur så att de kan dra nytta av tekniker inom AI.

Vi välkomnar Peter in i gänget!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook