Ett tips – Kom ikapp med samtiden

big data Data science ibm gpt chatbot

När morgonjoggaren passerar mig på väg till Middlecons kontor tänker jag på hur våren verkar få alla att vilja springa lite fortare.

Vart man än vänder huvudet så talas det om vikten av att hänga med. Att vara i framkant teknologiskt. Att hålla undan för disruptive businesses.

Vi är inne i ett tidevarv där teknologin är det som avgör om du har tre, fem eller tjugo år kvar i branschen. Det är kapplöpning om positionerna inför framtiden.

Du har säkert redan en gedigen grundstomme i ditt IT system som kan utvecklas och byggas på. Bra idag javisst, men hur ska dina system blomma ut de närmaste 10 åren för att göra ditt företag hållbart mot konkurrenterna?

Det är ohållbart att stå still. Det är dock stor skillnad mellan att jogga out there i geografin och att stå hemma på löpbandet. Du är aldrig säker. Faktum är att även ditt trygga alternativ kan vara en fara för liv och lem.

 

 

För dig som är intresserad av vart själva tekniken är på väg i det grönskande IT landskapet rekommenderar jag att du snörar på dig skorna och tar en sväng förbi Data Server Day den 19e maj. Där får du lyssna på vad experterna säger om utvecklingen inom Big Data, Analytics, Internet of Things.

Här blandas produktuppdateringar och framtidsvisioner om vart annat. Min förhoppning är att vi inspirerar till nya insikter i hur ditt företag kan utvecklas vidare.

Anmälan är öppen och gratis är det också! Jag hoppas vi syns där!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook