Delta i våra Meetup-grupper och prenumerera på kommande events 2024

Gott Nytt 2024! Se till att prenumerera på våra events på middlecon.se/events-post

Vi har en hel del events på gång under 2024. På middlecon.se/event-posts hittar du information om var vi kommer att vara, datum och tider för evenemangen, samt hur du kan anmäla dig och delta.

Vi ser fram emot att organisera och delta i events 2024, där vi både lär och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet inom datahantering.

👥 Gå med i våra Meetup-grupper:

1️⃣ Cloudera (Hortonworks) Sweden: Cloudera (Hortonworks) Sweden samlar entusiaster för Hadoop-teknologi och distributed computing. Vår målsättning är att presentera de senaste produkterna och främja diskussion och erfarenhetsutbyte inom Cloudera-ekosystemet.
https://www.meetup.com/cloudera-hortonworks-sweden/

2️⃣ Stockholm IBM Analytics: Är du intresserad av IBMs analysplattform? Håll dig informerad om de senaste utvecklingarna. Oavsett om du hanterar stora mängder data eller är nyfiken, har vi insikter för att höja ditt beslutsfattande.
https://www.meetup.com/Stockholm-IBM-Analytics/

Varmt välkommen att utforska vår Middlecon-värld! Vi hoppas att du kommer att trivas!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook