Death metal dygnet runt

audience_FB_LI

[:sv]

Äntligen helg! För vissa närmar sig ledigheten och för er alla som vill varva taco-fredagen med något lite mer rivigare så har vi tipset för dig. Knappa in Dadabots på Youtube, upp med fötterna på bordet och helgen är igång. Är du ett metal-fan kommer du inte bli besviken.

           Dadabots Youtube-kanal hittar du Här!

På Dadabots Youtube-kanal hittar du en AI som genom att imitera genren Death Metal genererar musik dygnet runt. De två ingenjörerna CJ Carr och Zack Zukowski är hjärnorna bakom AI:n och har tränat den att komponera egen metal utan någon som helst mänsklig input.

           Fler artiklar om Dadabots:

Genom att mata in låtar så lär AI:n sig hur musiken ska vara och låta, och kan till slut lära sig skriva egen musik efter hur de a ndra låtarna varit uppbyggda. Projektet “RELENTLESS DOPPELGANGER \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/” på Youtube är en livesändning där vi kan lyssna på AI:ns mästerverk under tiden den skapas.  Och med det önskar vi på Middlecon er en trevlig Death Metal-helg!

[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Share this post

Twitter
LinkedIn
Facebook