Data Server Day med fröken Watson

big data Data science ibm gpt chatbot

Gårdagens Data Server Day blev en riktig hit. 120 deltagare spenderade dagen med att lära sig allt om hur Big Data kan användas på allehanda sätt.

Det är uppenbart att utvecklingen går fort framåt och att det är viktigt att vara med redan nu. Samtidigt kommer en massa bra och smarta lösningar som lyfter redan befintliga lösningar till nya nivåer. Diskussionerna fortsatte efter seminarierna. Jobbar man med Big Data och IBMs lösningar var det en kanondag. Praktiska exempel som påverkar vår faktiska vardag, tänk bara på BankID varvades med djuplodande presentationer av Les King, Beate Porst, George Baklarz, Kelly Schlamb och Rickard Linck.

 

data server day 3.jpgdata server day 2.jpgdata server day 1.jpg

 

Vi på Middlecon vill ju hålla det lite glatt och luftigt mitt i allt detta och producerade därför en liten film om vår nykläckta medarbetare, den skånsktalande fröken Watson. Hon har koll på allt och skriver poesi!

 

 

En särdeles varm hälsning till alla deltagare. Vi hoppas att alla hade lika trevligt som vi. Tack för en fantastisk dag!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook