Data Server Day 2021- Afternoon tea

Äntligen får vi träffas igen fysiskt! Den 10 november kl 13-15  håller Middlecon ett eftermiddagsevent tillsammans med IBM. Vi kommer att vara i IBMs lokal Kistagången 6 i Kista. 

För många av oss har det varit svårt att hålla sig uppdaterat nu när vi har suttit i alla dessa Zoom möten. Vi erbjuder därför nu en fysisk träff där vi kommer att presentera de senaste nyheterna inom dataområde.

Bland annat kommer ni få träffa IBMs Senior IT specialist Rickard Linck och Solution Architect and Sales Expert Kim Uddvi. Rickard Linck kommer att berätta nyheterna om Db2 11.5.6. Vi kommer bland annat titta på Db2 (LUW) Migration Service beta- tool for one-time migration job to transfer data from/to almost any Db2 data source. Kim kommer att presentera IBMs Data- och AI -plattform, som kallas för Cloud Pak for Data.

Fri entré- anmälan krävs.

Anmälan

Anmälan sker genom att maila till marknad@middlecon.se där du kommer få en bekräftelse. 

Viktig information

Vi kommer vara max 25 personer i lokalen. Det kommer att finnas möjlighet att hålla god avstånd. Anmälan krävs. Vid symtom stanna hemma. 

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook