Data Lakehouse och AI: Utforska vårt samarbete med CROZ

Vårt partnerskap med CROZ

Förra veckan hade vi finbesök från Kroatien av våra grymma kollegor från CROZ. Det vart en rolig vecka fylld med insikter, kundäventyr och trevliga fikastunder på kontoret.

Vårt allra första möte med CROZ var 2017 under en internationell IT-konferens. Året därpå, 2018, inleddes vårt första gemensamma projekt då vi samarbetade för att bygga en Data Lake på Hortonworks Hadoop-plattformen för en svensk kund inom offentlig sektor. Det vart början på ett partnerskap som sedan dess har växt och utvecklats. Idag arbetar vi tillsammans på flera gemensamma projekt inom Data Lakehouse, AI, Data Engineering, Data Governance, samt Modernization av Legacy System och flytt till molnet. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar för olika kunder inom olika sektorer och branscher. Vårt fokus ligger på att stödja företag som behöver hjälp med att effektivt hantera sina omfattande datamängder.

Innovativa verktyg och tjänster för effektiv datahantering

Vi arbetar ständigt på att förbättra våra tjänster och våra partnerskap är en del i detta. För tillsammans med våra partners kan vi erbjuda lösningar som är anpassade mot våra kunders unika system.

CROZ erbjuder en imponerande uppsättning verktyg och tjänster för att hantera stora datamängder. Detta möjliggör avancerade analyser och stärker vår strävan att leverera de bästa lösningarna till våra kunder.

Insikter från Mirela på CROZ: Samarbete, datatrender och Data Governance

Vi passade på att ta ett samtal med Mirela Drzaic, Deputy Sales Manager på CROZ, där vi utforskade allt från starten av vårt första gemensamma projekt till riktningar inom Data Governance.

Vi diskuterade bland annat:

  • Det första gemensamma projektet mellan CROZ och Middlecon.
  • Trender och riktningar inom området Data Governance.
  • Hur datatrender som Generative AI och LLM förväntas påverka Data Governance.
  • Modernisering av IT-infrastruktur för företag som kämpar med äldre on-prem system.

Summering

Vi är otroligt glada över vårt partnerskap och möjligheten att kunna erbjuda framtidens datalösningar till våra kunder. Vi ser hur modern datahantering och arkitektur kommer att förbättra och utveckla våra befintliga kunders verksamheter, vilket kommer göra dem ännu mer konkurrenskraftiga.

Samarbete och innovation är nyckeln till vår framgång när vi formar datalösningar för framtiden. Genom att kombinera våra styrkor och kompetens mellan bolagen kan vi accelerera den digitala resan för andra företag. Vi ser fram emot många fler framgångsrika projekt och spännande diskussioner med CROZ och våra gemensamma kunder!

Kontakta oss så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa er med ert nästa dataprojekt!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook