Cloudera gör hanteringen av data gravity enklare

Data Gravity är ett växande problem när mycket data blir mer. Cloudera erbjuder en lösning som kan hantera det.

Photo by Christina Morillo from Pexels

Stadsplanerare har länge varit medvetna om att när man bygger nya vägar för att minska trängseln kommer tids nog fler bilar lockas till dessa vägar och trängsel blir värre.

Data är inte annorlunda. Data Gravity är förmågan att locka program, tjänster och andra data till varandra, men när data växer sig större, blir det mer orörligt och kräver centraliserad infrastruktur för att det över huvud taget ska gå att ta hand om det. Helt enkelt, data och applikationer måste vara fysiskt närmare varandra för att begränsa data latency.

Dagens efterfrågan på omedelbar analys i stor skala leder till större och större trafikstockningar i datahanteringen.

Ett problem är att vi måste samla in data från Edgecloud och dessa data behöver inte bara samlas in, de måste analyseras redan där de befinner sig i realtid.

Ett annat är att den hastighet med vilken analytiska processer måste utföras accelererar snabbt. Data måste analyseras redan transit och realtid, ofta från många platser omedelbart.

Med Cloudera CDP kan allt detta göras möjligt. När du lägger stora mängder data på Clouderas molnbaserade plattform blir det enklare för fler att hämta data och använda det.

Du kan läsa mer om CDP och hur det fungerar här.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Share this post

Twitter
LinkedIn
Facebook