Big Data – En tonsatt historia

big data Data science ibm gpt chatbot

Det var en gång en stor mängd data vars värde felbedömdes av många företag. Man kan dra paralleller till när experter i fornstora dar såg fenomen som persondatorer, musikvideos eller varför inte självaste internet som teknologiska dagsländor.

Nu vet vi att Big Data inte är en kortvarig trend, det är ett faktum vi alla lever med varje dag och som gör företag smartare, snabbare och bättre på att hitta mer affärer.

Big Data är bara till nytta om det används rätt. För detta krävs smarta lösningar. Vi vet vad du kan göra med ditt data för att få ut mer affärsnytta.

Men vet du det? Besök Big Data Server Day den 19 maj. Det är gratis! Allt du behöver göra är att anmäla dig här.

Vi på Middlecon kan faktiskt brösta oss med att vi hade rätt som redan från början bildade popband, drog på turné och tog världen med storm! Vad framtiden nu har i sitt sköte tänker jag inte berätta här men en sak är säkert.

Big Data HAR förändrat sex, drugs and rock’n’roll! Se bara på den här grafiken från infinitive.com.

 

The Unofficially Official Big Data Guide to Sex, Drugs and Rock & Roll

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook