Betalappen alla använder

big data Data science ibm gpt chatbot

Leffe ringde och undrade om vi kunde hjälpa till att räkna ut vad kostnaden skulle bli för deras nya betaltjänst. Det var en helt unik tjänst som aldrig varit i bruk i Sverige tidigare. Vi hjälpte till med design och sizing av lösningen för kommunikation mellan olika banker.

De huvudsakliga problemen som vi ställdes inför var kravet att kunna genomföra en transaktion med så pass många partner inblandade på bara några sekunder, samtidigt som vi måste bibehålla persistens. En skickad hundralapp får bara finnas på ett ställe i kedjan. Vi använde beprövade IBM produkter som DB2, MQ och WAS för att säkerställa att systemet kunde hanterad detta.

Det blev succé! Idag använder 5,2 miljoner svenskar denna tjänst. Den är en del av vårt vardagliga liv och troligen också i ditt.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook