Behöver ditt företag en egen chatbot? Vi kan hjälpa dig.

Behöver ditt företag en chatbot som kan minska kostnaderna och öka effektiviteten i er verksamhet? Då kan vår chatbot vara den perfekta lösningen för dig! 

I vårt blogginlägg förra veckan redde vi ut ett par frågetecken kring OpenAIs senaste version av ChatGPT. Visste du att vi kan hjälpa er att utveckla en egen chatbot med ChatGPT som inbyggd feature?

Genom vårt partnerskap med IBM kan vi ta vår produktivitet till nya höjder genom att integrera AI och automation med hjälp av IBM Watson-produkter.

Våra chatbot-projekt är enkla att komma igång med och vi har tagit fram färdiga chatbotar inom många olika branscher som t ex. retail, försäkring m.m. Bara på några veckor kan vi ha en kundanpassad chatbot igång för er. Vår chatbot är Omnichannel, och den stödjer alla vanliga kommunikationssätt som tex mail, Facebook och självklart chat på hemsidan.

Vill du veta mer? Kontakta oss:
info@middlecon.se
08-410 557 00

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Share this post

Twitter
LinkedIn
Facebook