Amazon gick ner. Är molnet farligt eller ej?

När Amazons molntjänst gick ner på grund av ett tekniskt fel blev många lidande. Men är det verkligen ett tecken på att molnet är opålitligt?

Amazons weblagringstjänst låg nere 28 februari på grund av ett tekniskt fel vilket fick tjänster som Netflix, Slack, Trello, Reddit att lida. Så, är det ett tecken på att molntjänster är dåliga?

Nej, snarare visar det att det är bra att satsa på flera molnlösningar. Amazon och Microsoft är ledande, när alla hänger sina applikationer på samma plats kan det bli problem. Istället är lösningen att sprida gracerna och använda flera aktörer.

Om du känner osäkerhet inför att använda molnet tycker jag att du ska läsa artikeln nedan. Den belyser både riskerna, åtgärderna och ett hälsosamt tänkesätt.

Molnet är här för att stanna, samtidigt måste vi som använder det hålla fötterna på jorden.

Artikelns adress: http://computersweden.idg.se/2.2683/1.677013/amazon-lagring-beroende

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook