AI i din telefon

Idag kan vi utan problem se realtidsinformation om trafiken i en hel stad för att planera vår resa. För 10 år sedan var det inte så vanligt med realtidsplats funktionen och man kunde inte se sin taxis eller buss exakta lokalisering. Nu kan du se exakt var personen som levererar din mat befinner sig. Du kan också se var din buss eller taxichaufför är. 

Molnbaserad, AI- driven platsteknik skapar en mycket exakt och alltid uppdaterad karta som kan revolutionera allt från autonoma bilar till uppkopplade städer. En sådan funktion gjorde det möjligt för logistik- och transportföretag, såsom Uber och Ubereats, SL, Budbee, Google Maps och många andra att utveckla sin verksamhet och kvaliteten på sina produkter. 

Denna funktion har också börjat användas av olika sociala medier och appar där du kan dela din live- location med utvalda personer eller i en gruppchatt. Även Apple och Android har en sådan funktion på sina smartphones idag. För vissa är det en trygghet att kunna dela sin live platsinfo medan för andra kan det upplevas som något läskigt. Men något som alla tycker är roligt med denna funktion är att kunna spåra sitt paket som man beställde på nätet. 

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook