AI, AI Kapten! En ledares resa mot framgång med artificiell intelligens

Som företagsledare står du inför en spännande utmaning: att navigera i den snabbt föränderliga världen av artificiell intelligens (AI) och använda den för att driva din verksamhet mot framgång.

Visst kan det kännas överväldigande till en början. AI-landskapet är komplext, med nya tekniker och verktyg som dyker upp hela tiden. Men var inte rädd! Med rätt strategi och en positiv inställning kan du bli en framgångsrik AI-ledare. Om du kör fast finns Middlecons konsulter här för att agera som dina AI-matroser och hjälper dig framåt!

Samtal med Ulrika Ljungman om AI och ledarskap

Nyligen hade vi äran att få träffa Ulrika Ljungman som driver ledarskapsutbildningen “AI for Executives”, ett utbildningsprogram som erbjuds i Göteborg, Stockholm och Uppsala, och är samarbete mellan tre svenska lärosäten och AI Sweden.

Under vårt samtal diskuterade vi kring frågor som många svenska ledare funderar över idag: Behöver AI och verksamheten samarbeta eller är de separata enheter? Hur jobbar man egentligen med AI-strategi? Hur går man tillväga för att genomföra en transformation mot att bli AI-driven?

Bård Hakkestad, Middlecon och Ulrika Ljungman, Uppsala universitet träffades på Middlecons kontor för att prata om AI och ledarskap.

AI-utbildning: Den första pusselbiten

Vi på Middlecon ser “AI for Executives” som ett fantastiskt initiativ för att främja kunskapen inom AI för företagsledare. Att ta ansvar och inleda din egen utbildning är det första steget på din resa mot att bli en ledare som är förberedd för AI-eran.

Få hjälp med att komma igång med AI

Middlecons konsulter kan stötta dig när du dig ut på din AI-resa. Vi erbjuder strategisk rådgivning, utbildning och support. Just nu erbjuder vi en kostnadsfri AI-workshop. Under två timmar får du och dina kollegor en introduktion till AI, inspiration och praktisk användning av AI-modeller. Läs mer om det här.

Kom på DATA SERVER DAY 2024!

Vårt årliga event, DATA SERVER DAY går av stapeln den 5:e September i SpårvagnshallarnaBirger Jarlsgatan 57 i Stockholm. Det blir en heldag dedikerad till de senaste innovationerna inom datahantering, i år med extra fokus på AI. Läs mer om det här: länk.Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook