72% VD:ar för framgångsrika företag förväntar sig resultat från AI- hur blir du en av dem?

Framgångsrika VD:ar använder AI
Framgångsrika VD:ar använder AI

Framgångsrika VD:ar använder AI

I år lanserade IBV (IBMs Institut for Business Value) sitt mest omfattande forskningsprojekt någonsin. Med utgångspunkt i nästan 20 års C- suite studier samlade IBV insikter från mer än 3000 VD:ar och ledare inom de seniora offentliga sektorerna runt om i världen. 

Är du en VD för framgångsrikt företag så identifierar du teknisk infrastruktur som en topputmaning som andra 62% av de framgångsrika respondenterna i studien. Sådana VD:ar är mest fokuserade på framtida risker och möjligheter med framväxande teknik iställer för att bara fokusera på traditionella marknadsplatsproblem. 

Mer än dubbelt så många VD:ar för framgångsrika företag förväntar sig resultat från AI än mindre framgångsrika företags VD:ar. Är man inte en av de lyckosamma ledarna som uppskattar nästa generations teknik och följer efter i AI adoption så riskerar man hamna längre bakom.

Läs mer om IBMs CEO Study 2021

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook