4 saker som motiverar att byta till Cloudera

 

Visste du att många svenska företag hindras från att bli datadrivna verksamheter på grund av att de inte fått överblick över hur själva transformationen ska gå till?

Inte konstigt! Vi hör dagligen om AI, maskininlärning, Big Data, molntjänster med mera i press och media. Farligt? Svårt? Enkelt? Säkert? Det är lätt att gå vilse när man vill ha det man behöver i nuläget och dessutom kunna lägga till ännu mer i framtiden.

Datahantering idag är ofta spridd över flera system som affärssystem, servrar, diskar, databaser och kanske även i molnet. Inte nog med det, det finns oändligt många format för data vilket också försvårar omställningen från ett gammalt system till ett nytt.

Men det finns smarta lösningar som kan hantera kraven både idag och framöver.

Cloudera Data Platform är världens första molnlösning för företagsdata. Cloudera Data Platform (CDP) kombinerar säkerhet, governance, dataanalys och mycket mer i en elastisk molnupplevelse. Det är en integrerad plattform utrustad för lokal, publik och privat molndistribution och byggd på open source teknik.

Fyra orsaker varför du ska överväga Cloudera Data Platform

  1. Hybrid och multicloud CDP hanterar, kontrollerar och analyserar data oavsett var det finns.
  2. IT styrning och säkerhet Shared Data Experience Technologies (SDX) är designat för att säkerställa att hela företagets data i molnet är skyddat från första början.
  3. AI Analytics på enkelt sätt CDP levererar lättanvända analyser som fungerar bättre tillsammans och stöder de mest krävande use cases som finns på marknaden.
  4. 100% öppen källkod med öppen beräkning och öppen lagring, vilket garanterar maximal interoperabilitet.

 

Vill du lära dig mer om behovet av ett företagsdata moln samt produktdemonstrationer inom områden som datalagring, datavetenskap och streaming?
Cloudera erbjuder en halvdags presentation om Cloudera Data Platform den 11 december.

Anmäl dig till Clouderas presentation här – Det är kostnadsfritt!

 

08:30 – 09:00 Check-in
09:00 – 09:10 Welcome
09:10 – 10:00 Delivering the Enterprise Data Cloud
10:00 – 10:30 CDP Data Center – Overview and Demo
10:30 – 11:00 Demo: CDP Public Cloud – Data Hub
11:00 – 11:30 Break
11:30 – 12:00 Demo: CDP Public Cloud – Data Warehouse
12:00 – 12:30 Demo: CDP Public Cloud – Machine Learning
12:30 – 13:00 Professional Services Overview
13:00 – 14:00 Lunch and Networking

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook