3 fredagstips för dig som vill hänga med

big data Data science ibm gpt chatbot

Fredag eftermiddag innebär att man snart får gå hem och njuta av en helg fylld med njutningar. Som förkämpar för ny teknik och smart hantering av data vet vi självklart hur din upplevelse bli ännu bättre.

Här följer tre exempel:

1) Har du slagit till på en helg i London? Var inte orolig om du  blivit lite trött på sällskapet redan under flygresan. Öltillverkaren Innis&Gunn serverar virtual reality tillsammans med ölen på ett femtiotal restauranger i England så att man kan njuta av den skotska naturen istället för sitt sällskap vid bordet.

2) Vill du vara säker på kvaliteten på din restaurangmat? Om restaurangen använder blockchain för att följa sina ingredienser från jord till bord kan du kunna säkerställa både vilket djur och vilka delar som använts. Maten känns ju så mycket mera speciell när man vet att det är kalven Angela som legat till grund för den smaskiga lantpaté som ligger bredvid cornichonerna på Riche.

Men som alla vet är borta bra men hemma bäst.

3) Kanske känner du för lite fredagsmys men saknar inspiration? Skriv in den första ingrediensen du ser i kylskåpet och IBM ChefWatson kommer skapa ett fantastiskt recept åt dig. Vi gjorde detta experiment på kontoret. Vad sägs om Vodka Mac and Cheese?

Vårt tips inför helgen är att alltid förgylla livet med det nya, det ger mersmak!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook