SPSS hittar insikter i ditt data

Jobbar du med stora mängder data och analyserar dem i Excel? Då kan det vara dags att titta på ett verktyg som kan möta dina behov.

Många företag använder idag vanliga spreadsheets för att analysera data. Visst är Excel utmärkt, men när man hanterar stora mängder data räcker det ofta inte till. Det behövs ett starkare verktyg.

IBM® SPSS® har i många år varit det självklara valet för företag som behöver se och förstå sitt data.

Här finns avancerad statistisk analys, ett stort bibliotek med maskininlärningsalgoritmer, textanalys, utökning med öppen källkod och kan lätt integreras med ditt big data.

Lägg till detta en hög användarvänlighet, flexibilitet och skalbarhet gör SPSS tillgängligt för användare på alla kunskapsnivåer. Dessutom är det lämpligt för projekt av alla storlekar och nivåer av komplexitet, och kan hjälpa dig och din organisation att hitta nya möjligheter, förbättra effektiviteten och minimera risker.

Allt detta gör att SPSS blivit världsledande när det gäller statistiska programvaror. Tid är pengar! Om ditt arbete hindras av att ditt spreadsheet inte hänger med är det dags att titta på en bättre lösning.

Behöver du mer kött på benen? Läs gärna denna rapport om varför du ska överväga att byta.

https://www.youtube.com/watch?v=tXiTC6f7wEs

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook