Snabba cloud cash

big data Data science ibm gpt chatbot

Vi har ju under några veckor pratat varför och hur man kan förändra sitt sätt att konsumera IT-lösningar och varför molnet kan vara ett intressant sätt.

Dibs, iZettle, Klarna, Swish och payson är exempel på några svenska betallösningar, lägg till drygt 80 banker så kan man tycka att det borde finnas tillräckligt många sätt att flytta pengar.

 

 

Vad som är gemensamt för lösningar som flyttar pengar är att det för alla inblandade parter är absolut säkert att data gällande betalningen kommer från en säker källa och att mottagaren är den som avses då pengarna bara kan befinna sig på ett ställe vid en given tidpunkt, dessutom är de flesta angelägna att det sker snabbt och att ingen oväntad fördröjning sker oavsett avstånd mellan parterna eller belastningstoppar i lösningen.

Idag när digitalisering står högt på agendan hos många företag är en förutsättning för att kunna uppnå sina mål inom området att man på ett säkert och effektivt sätt kan utbyta data med sina kunder och partners på ett standardiserat och automatiserat sätt som uppfyller de säkerhetskrav som ställs på en sådan lösning.

När integration inte längre bara sker inom företaget utan med omvärlden så ställs andra krav och utmaningarna är av en annan sort, dessutom kan det vara en fördel att dessa lösningar blir den del företagens förlängda infrastruktur som faktiskt fungerar bättre som en funktionsleverans snarare än som en hårt integrerad del av de interna systemen då flexibiliteten ökar och möjligheten till nya typer av integrationer förenklas.

 

Så har Middlecon någon bra lösning för det här då? Självklart!

 

En av våra lösningar som vi är lite extra stolta över är MAS Clearance Solution.

Den hjälper ditt företag att flytta data från en mobil enhet in till ett centralt system och ser till att du fritt kan kommunicera med andra back-end system för att slutligen skicka data tillbaka till valfri mobil enhet och bekräfta att transaktionen är genomförd på ett säkert sätt till den avsedda mottagaren.

Navet i hela lösningen som vi använder är redundant, och kan klara upp till 400 000 persistenta meddelande i sekunden. För att MAS Clearance Solution ska hantera pengar på ett säkert sätt görs en clearing i lösningen och vi använder tekniker som gör att data endast skapas en gång.

 

Varje session tar några sekunder från början till slut, så är det viktigt att sessionsdata sparas i en supersnabb databas, som klarar många uppslag samtidigt för att alla inblandade parter skall kunna interagera mellan de back-end system som krävs för att transaktionen slutförs end-to-end.

MAS Clearance Solution kan implementeras både som en on-premise, hybrid eller molnlösning.

Vad passar ditt företag bäst? Vilken är den utmaning som ni skulle vilja ha hjälp att lösa?

Så oavsett om ni tänkt bygga nästa svenska betallösning eller bara har behov att kommunicera med era kunder och partners på ett säkert och effektivt sätt så har vi lösningar för er.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook