Nu blir det naket!

big data Data science ibm gpt chatbot

Tänk så skönt det är att vi numera kan använda mobilerna för att skicka pengar fram och tillbaka. Det borde användas mer tycker jag, som de gör på myTaxi Rechnet.

Allt mindre stök med trassliga papper och metallbitar som kräver extra förvaringsutrymmen. Jag menar, det är ju inte lätt att hålla reda på allt skrammel om man inte har några förvaringsutrymmen att tillgå. Se bara på denne tysk i kejsarens nya kläder…

Det går framåt för honom på slutet i alla fall!

Nä, låt oss modigt promenera in i framtiden med fortsatt användande av den mobila plånboken. Snabbt och lätt ska det gå, för vem vill stå bakom och se på medan andra drar kortet i springan?

 

Framtiden är inte långt borta. Anmäl dig till Data Server Day den 19e maj och få reda på mer om hur pengar hanteras i bankbranchens hjärta.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook