MQ + Blockchain = Sant

[:sv]Ibland ser vi tydliga indikationer på hur svårt det kan vara att få fram sitt budskap. I dialogform är det ibland nästan omöjligt att få till det utan problem.

Point to point är kommunikation mellan databaser är det dock något enklare. Vi jobbar mycket med IBM MQ, välkänd inte minst inom banksektorn.

Om du är på väg att förändra din infrastruktur eller kanske är du på väg att designa något nytt, varför inte med blockchainteknologoi, finns bra exempel på hur tekniken kan användas.

Vi ser många nyheter och tekniken utvecklas i snabb takt. Men i ett sammelsurium av nya produkter är det väl värt att påminna om fördelarna med att använda riktigt bra och beprövad teknik i grundstommen.

 [:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook