Morgan är mer poppis än Ola-Conny

big data Data science ibm gpt chatbot

ullared.JPGEftersom Ullared omtalas mycket i sociala medier så tänkte jag att det vore bra att kartlägga vad som sägs på denna hashtag.

Det mest uppenbara är ju att Morgan är mer poppis än Ola-Conny. Det är dags att göra en löneförhandling Morgan 🙂

Vi förvånas väl inte över att hitta ord som pengar, köpa och billigt. Det är väl detta som är navet i Ullareds verksamhet.

Många vill ju åka till Ullared, och bussen är det vanligaste färdmedlet. Med på turen följer mamma och moster, men var är pappa och faster?

Så sammanfattningen bli väl, ta bussen till Ullared med mamma och moster. Se till att Pappa är kvar hemma och klipper gräset. Köp så mycket du kan av alla de billiga varor som finns där, du hittar alltid ett kap. Medan du vandrar runt i varuhuset se till att få en bild tillsammans med Morgan, som du lägger ut på Instagram.

Glöm inte att köpa med en liten överraskning till pappa för allt jobb han har lagt ner hemma medan ni varit iväg.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook