Kapa kostnaderna smartare – Överlev pandemin

two men studying together

Pandemin ställer till med många problem. Sitter du och ditt företag med en sinande pott som räcker sex månader till? Funderar ni på hur ni ska hitta nästa innovation för att kunna lösa inkomstproblemet så att ni slipper sparka medarbetarna?

Jamie Catrell från IBM publicerade nyligen en artikel i Forbes om hur automation på arbetsplatsen, mer analys, AI – alla dessa verktyg och mer kan hjälpa till att kontrollera kostnaderna utan att äventyra framtida tillväxt. Kärnan i hans budskap är enkel.

woman draw a light bulb in white board
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com
  • Ha en bra strategi för att spara in pengar på kort sikt
  • Sluta aldrig att utveckla inför framtiden
  • Använd analysverktyg med AI för att analysera företagets struktur
  • Fokusera på förbättringspunkter i arbetsflöden
  • Identifiera överlappande kostnader.

Att kapa kostnaderna kreativt innebär att man kan behålla fler anställda och att det kapital man har används på sätt som även tar framtidens utveckling i beräkning.

De som avskedar flest anställda under en kris, tex pandemin vi kämpar med nu, tenderar att ha svårast att ta igen det som förlorats. När krisen är över riskerar man att både ligga efter i utvecklingen och ha förlorat kompetense i sina medarbetare.

Läs hela artikeln här: https://www.forbes.com/sites/ibm/2020/04/30/the-crisis-and-beyond-how-to-cut-costs-intelligently/?sh=15b7eaf41cc9

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook