Inför Data Server Day 2019

[:sv]

Ny vecka, nya möjligheter och vi börjar nedräkningen till Data Server Day.

Det är fantastiskt roligt att se så många anmälningar till eventet, och vi ser fram emot torsdagen då Data Server Day 2019 äntligen drar igång.

Vi har länge sett fram emot att bjuda in till eventet där fokuset ligger på hantering av stora datamängder on premise, i molnet eller i hybrida lösningar utan att tappa kvalitet eller funktionalitet. Med hjälp av talare från hela världen tar vi oss igenom hur vi närmar oss smartare och mer uppdaterade lösningar för att lagra data. Föredragen kommer hållas av bland annat Les King (IBM), Jonathan Falk Sundman (Cloudera)  men också många fler.

Vi kommer lyssna på talare som bland annat berättar om hur AI skapar affärsvärde, mervärdet av att arbeta i Db2, hur du skapar bra datakvalitet och hur detta påverkar en AI-lösning och mycket, mycket

mer.

Välkommna till Data Server Day 2019!

#DSD19[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook