Tar kraften slut i serverrummet?

När användarna ökar måste infrastrukturen skalas upp. Klarar du det? Läs om hur MadX Panel gjorde sin resa.

BIld av Michal Jarmoluk från Pixabay

Sitter du med en lösning och ett tilltagande antal användare men en begränsad kapacitet i serverrummet? I så fall kanske även du borde titta närmare på IBM Cloud.

Att hantera servrar är inte den mest glamorösa delen av IT, det vet alla. För många företag är applikationen i centrum och infrastrukturen utgör en fond i bakgrunden. Men så kommer dagen när du och ditt datacenter inte längre räcker till för användarna. Vad gör man då?

MadX Panel Sdn Bhd är ett företag som specialiserat sig med lösningar för kryptovalutor med en tjänst där kunderna får en säker och pålitlig webbupplevelse. Deras utmaning var just att få servrarna att räcka till i samma takt som de själva växte. Det gick inte bra. Med 10.000 aktiva användare för en service vid ett givet tillfälle räckte inte kapaciteten till och deras virtuella server gick ner. Detta ledde till att kunderna började betvivla att säkerheten och hållfastheten räckte till. Deras rykte blev skamfilat. Var MadX Panel verkligen så bra som de utlovade?

De behövde skala upp snabbt.

Lösningen blev att migrera till IBM Cloud. Där kunde de skala upp och ner allt efter behov. När användarna ökar idag kommer infrastrukturen automatiskt att tilldela nya resurser som säkrar upp och gör tjänsterna stabila. Det gör att MadX Panels tilltagande kundskara kan använda deras verktyg utan att märka av problemen de haft tidigare. Dessutom använder de IBM Cloud Bare Metal Servers, vilket gör att de kan strömlinjeforma sina kostnader samtidigt som de kan arbeta med högt tryck från användarna.

IBM Cloud har många fördelar, förmågan att skala upp är bara en av dem. Titta gärna på IBMs hemsida för mer information.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook