Håll ditt data säkert med IBM Guardium

Har du rätt säkerhetslösning? För dig med stora mängder data och ett behov att skydda det är IBM Guardium en stark medspelare.

BIld av TheDigitalWay från Pixabay

Det man inte vet kan man ta skada av. Något som blivit allt mer uppenbart allt eftersom mängden data, och potentiella hot ökar. Precis som med data gravity, ju större du blir desto mer risk utsätter du dig för.

Angreppen mot företag blir allt fler och behovet av datasäkerhet allt större. Det finns en uppsjö av säkerhetslösningar att välja mellan, en av dem är IBM Guardium.

Med den här produkten kan du

  • Sätta behörigheter
  • Hitta och klassifiera data
  • Övervaka användaraktivitet
  • Kryptera data
  • Förenkla säkerhetsefterlevnad

IBM Guardium hjälper dig att se och förstå risker. Moderna datamiljöer är komplexa med data både onprem och i molnet. Därför behövs en säkerhetslösning som kan bevaka och skydda ditt känsliga data där det ligger, säkerställa regelefterlevnad och synliggör hot. Det är precis vad som behövs för dig med stora mängde data, oavsett var det ligger.

Guardium har rankats i toppen av de ledande säkerhetslösningarna i världen enligt KupingerCole. Om du har stora mängder data kan det vara den bästa lösningen för dig.

https://youtu.be/vtUlIqOjb5k

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook