Copersucar går all-in i molnet

Copersucar är världsledande inom sockerproduktion och etanol. De var inte nöjda med sin onprem lösning och satsar nu stort i molnet.

Copersucar är Brasiliens största producent av både socker och etanol. De står för 20% av all sockerproduktion i världen. Det är alltså inget litet företag vi talar om. Copersucar har länge samarbetat med IBM för att hitta de bästa IT lösningarna för sin verksamhet. Men till slut räckte inte deras on-premlösning till. De behövde skala upp och bli mer transparenta.

Lösningen blev att ta steget in i molnet med IBM Cloud. Man migrerade verksamheten till molnet för att få en flexibel och skalbar miljö med bibehållen säkerhet. Det blev en perfekt match. Nu har Copersucar hela sitt data i IBM Cloud och som grädde på moset blev det till ett mer kostnadseffektivt pris.

Läs mer om Copersucar i den här pressreleasen

https://www.youtube.com/watch?v=iCwR0CH3SeY

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook