Big Data Server Day 6 maj 2015

big data Data science ibm gpt chatbot

 

Den 6e maj 2015 kommer återigen en seminariedag om Big Data och Data Servers. I år är det vi på Middlecon som tillsammans med IBM organiserar dagen.

Och vilken dag det kommer att bli!

Du kommer få se spännande föreläsningar om både mjuk- och hårdvara och ett flertal kundexempel från verkligheten. Bland annat hur Handelsbanken förbättrat sitt riskhanteringssystem, GFM Intergration från Italien kommer berätta om sitt projekt där man använt Big Data i branschen för förnybar energi och man kan även få reda på hur man tar en process från 50 minuters arbetstid till bara två sekunder.

Som grädde på moset får du även möta visionären Les King som är “Director for Data Management Product Management” på IBM. Jobbar man inom branschen är det verkligen ett bra tillfälle att komma och lyssna och inspireras, för i ärlighetens namn, ska man prata om Big Data med någon så är det honom. Det blir ett tillfälle för både teori och praktik. Han kommer berätta om verktygen som finns idag men det kommer också att handla om nyheter, visioner och hur han ser att utvecklingen ser ut inför framtiden.

Detta är bara några av de ämnen som kommer avhandlas under dagen. Har du möjlighet så är det väl värt att spendera en dag på Norra Latin med oss. Välkommen!

Mer information och anmälan kan göras på den här sidan

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook