Alexander den lite större är också född

big data Data science ibm gpt chatbot
Knappast ingen har väl undgått att lillprinsen och hans Sofia har fått tillökning, men hur många visste att även Middlecon familjen har blivit större i veckan.
unnamed.pngVårt tillskott är 202cm lång väger 907 kilo glufsar i sig 7600watt under en aktiv dag, hen lystrar till namnet MAS PDA och som alla barn av generationen born-in-the-cloud är hen en hejjare på att använda teknik och kan komma ihåg 1680053767241728 unika siffror redan och lär sig nya saker hela tiden så grundskolan är nog avklarad innan veckan är slut.
Som alla föräldrar så är vi väldigt stolta över vårt “lilla” underverk, men som med all glädje så blir det ju så mycket bättre om man delar den.
Så vi har våra moderskänslor till trots beslutat att ge alla våra kära kunder möjligheten till att bli adoptivföräldrar och bli deltaga i lilla PDA’s uppväxt och påverka hens utveckling till en produktiv medborgare i vårt digitala samhälle.
Redan till veckan så kommer man att kunna anmäla intresse för timeshare föräldraskap och vi kommer att kunna upplåta PDA på längre perioder eller så korta stunder som en timme åt gången för er som kanske känner er lite nyfikna vad det är för en liten krabat. Vill man veta lite mer om vad PDA har för färdigheter så går det utmärkt att boka ett möte så att vi kan träffas eller så kan man komma på vårt nästa event och ställa frågor direkt till de stolta föräldrarna.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook