MQ Upgrade without angst

Do not get stuck on an unsupported platform!

2020 är året då IBM MQ 8.0.x kommer sluta supporteras, MQ 6.X och 7.x är gamla versioner som inte längre har support. Som en betrodd IBM partner rekommenderar vi därför starkt att uppgradera till den senaste versionen av MQ, som för närvarande är 9.1.4.

MQ levereras både med long term support release och continous delivery release, vi hjälper dig att välja den version som passar dig bäst. Du ska känna dig säker på att du använder en version som matchar ditt företags behov. Men oavsett vilken utgåva av MQ 9 du bestämmer dig för är fördelarna många! Här är några av våra favoriter: 

  • Enklare MQ-klusteradministration
  • Möjlighet att utfärda MQSC via JSON REST API-samtal och integrera det med specialanpassad övervakningprogramvara (som Graphana med Prometeus)
  • Mer automatiserad och pålitlig applikationsbalansering 
  • TLS 1.3 support
  • Starkare TLS CipherSpec
  • QM Internet Pass Trough som en del av grundläggande installation för implementering av MQ-proxy

Vi på Middlecon har erfarenhet av alla typer av uppgraderingar (single stage, multistage or side-by-side). Vi kommer arbeta med dig för att tillsammans fastställa det bästa valet baserad på hur MQ är implementerat, användning, IT-arkitektur och dina mål.

Allt det här gör vi med beprövad konsultmetodik. Vi har hjälp flera företag inom många olika branscher, bland annat Scania, SEB och bankgirot.

För mer information kontakta:  info@middlecon.se

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook