IBM Storage Pak för Cloud Pak

Du har väl inte missat det nya släppet av Red Hat OpenShift Container Storage 4.7? Läs om vad uppdateringen innehåller.

Du har väl inte missat det senaste inom Cloud Pak®?

Containers låter kunder flytta till hybrida moln och AI mycket enklare och snabbare. Med Red Hat® OpenShift®, en open-source container miljö, går allt som en dans.

IBM Cloud Pak gör hela upplevelsen av Red Hat OpenShift enklare med enterprise-ready middleware och öppna standarder. IBM Storage Suite för Cloud Pak kompletterarar hela arbetet med en enkel att anpassa SDS infrastruktur som kan möta alla behov av data resurser oavsett vad du behöver.

IBM Storage Suite för IBM Cloud Pak finns nu tillgängligt för IBM Z®, LinuxONE och IBM Power® Systems.

Red Hat OpenShift Container Storage (OCS) är en nyckelspelare i IBM Storage Suite för IBM Cloud Paks sedan den 19 maj, då Red Hat aviserade announced OCS v 4.7. Några av de nya features and functions som nu finns tillgängliga är support för IBM Z, IBM Power Systems, zSphere 7 och Microsoft® Azure Cloud.

Vill du veta mer om OCS? Läs mer i den här bloggen.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook