VI HANTERAR DATA
VÅRA PARTNERS

IBM - Still going strong efter 100 år

I över hundra år har IBM hållit konkurrensen kring databehandling. Idag är de en av de främsta som kan erbjuda proffesionella lösningar för både on-prem, hybrid och molnlösningar.

Utmanande teknik i molnet

Clouderas lösningar är skalbara som ger företag möjlighet att jobba effektiv med Big Data både on-prem och i molnet baserat på Open Source lösningar.

Flexibel ledare

Världsledande leverantör inom enterprise lösningar baserade på Linux. Med Red Hat är det enkelt att skapa långsiktiga skalbara lösningar i som passar alla företag.

Vi präglas av kompetens, öppenhet, ärlighet, omtanke och förtroende


DET HÄR ÄR MIDDLECON

Middlecon grundades 2010 med ambitionen att bli bäst på Big Data och det är vad vi fokuserat sedan dess. Som du vet, ingen lösning blir bra utan data.

Oavsett om ditt data är från egna system, publikt eller inköpt ser vi till att det kan läsas in och laddas på ett smart sätt som gör det hanterbart inför nästa steg i processen – oavsett om det är en Data Scientist eller en AI som ska jobba vidare på ett säkert och snabbt sätt.

Snabba fakta

12.5
Anställda
8
Skägg
0
Cyklar
1
Cavakylskåp

Expertisområden

Big Data
Integration
AI
Open Source

Karriär

Letar du efter nästa drömjobb?

Vi letar alltid efter duktiga medarbetare. Vi arbetar främst inom datahantering men även inom andra områden. 

Kontakta oss

Mejla oss gärna på
info @ middlecon.se
eller
08-410 557 00

Vi ser fram emot att lära känna dig! 

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.