Kvinnor kan!

big data Data science ibm gpt chatbot

På Middlecon gillar att arbeta med nytänkande lösningar. För några år sedan bestämde sig till exempel Berry och Bård för att det var dags att utöka säljkåren. Men med vem? Skulle man hitta en etablerad förmåga via något rekryteringsbolag? Visst, någon annan läser alla CVn åt dig men i ärlighetens namn… Hur kul är det?

Tillsammans tog de tunnelbanan ut till förorten och gick in i en galleria. Där letade de efter den mest aggressiva försäljaren som krängde telefonabonnemang i gångarna. De hittade en ung ettrig flicka som samma dag fick ett erbjudande att komma och jobba på Middlecon.

Sofie var 19 år gammal och hade ingen större kunskap om IT branschen. Fyra år senare är hon en framgångsrik säljare som arbetat med att sälja IT lösningar till Sveriges största banker och försäkringsbolag.

Det är med glädje vi ser att flickan från köpcentret fortsatt utvecklats till en ambitiös kvinna med skinn på näsan, självdistans, humor och en hel del civilkurage.

Se bara här hur det går när chefen inte betalar på AWn efter en lyckad affär…

Vi tror också på att alla människor har potential och att vi företagare har ett ansvar i att våga driva fram nya förmågor. Man vet aldrig var man hittar dem. Så var vaksam, du kanske missade ditt nästa stjärnskott på vägen till jobbet!

Att se möjligheter i människor gagnar hela samhället. Vi utmanar alla företag att tänka utanför boxen när de anställer.

Vågar ni?

More recent from the same category

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Share this post

Twitter
LinkedIn
Facebook