[:sv]

Vill du bli vår nästa Hadoopelefant?

Vårt mål är att vara den ledande aktören i Norden inom hanteringen av stora datamängder med hjälp av lösningar från IBM, RedHat och Hortonworks. Vi har lång och djup IT kompetens, snarare än bred. I vårt arbete är vi mycket seriösa, och hanterar våra arbetsuppgifter med stor ödmjukhet. Dock tar vi inte alltid oss själva på alltför för stort allvar. Middlecon präglas av ärlighet och öppenhet,  såväl inom företaget, som med våra kunder och partners. Mångfald ser vi som en fördel och uppskattar varje individ efter dennes förutsättningar. Utifrån det unika hos våra medarbetare finns möjligheterna till utveckling, både för företaget och våra anställda. Alla ska synas och höras, varje enskild åsikt respekteras. Vi vill att alla utvecklas och vi investerar gärna och mycket i vår kompetensutveckling, alla ska känna att ens möjligheter tas till vara och nyttjas på bästa sätt… och det ska vara roligt att gå till jobbet.
OM TJÄNSTEN

Middlecon har som mål att göra skillnad på riktigt. Vi håller oss uppdaterade inom de senaste teknikerna och i rollen som Infrastruktur-konsult får du möjlighet att lära av dem bästa. Teamet består av 8 kollegor och du arbetar dels tillsammans med dem men även enskilt ute hos kund. Många av projekten du tar dig an kan utföras på distans och dina arbetstider är flexibla. Du får även välja både dator och mobil helt efter egna preferenser och du har tillgång till utbildning åtminstone 1 vecka om året. Du får även vara med och utvecklas gentemot fokusområdena Open Source och Hadoop där vi idag har de största behoven, samt jobba med produkter som exempelvis KAFKA, Spark, Hive, HBase, NiFi, Storm eller PostGreSQL.

Uppdragen är inom Stockholms-området och huvudkontoret ligger centralt på Saltmätargatan. De ser även till att anpassa uppdragen efter vad du helst vill fokusera på samt den uppdragslängd som du trivs bäst med. Du kommer introduceras in i din roll med hjälp av dina kollegor som du skuggar under din första tid. När du sedan tar dig an uppdrag mer självständigt har du alltid någon att vända dig till vid frågor.

ARBETSUPPGIFTER

Som Infrastruktur-konsult kommer du arbeta i en bred roll med stort fokus på Hadoop, Open Source Linux. Tjänsten passar dig som har några års erfarenhet och vill få chansen att utvecklas vidare och lära dig ny teknik. Internt brukar vi hitta på roliga aktiviteter tillsammans och vi åker på minst en konferensresa om året. Vi är ett glatt gäng som har roligt på jobbet samtidigt som vi hjälper varandra i det dagliga. Gemensamt för oss är att vi brinner för nya tekniker. Vi publicerar gärna youtube-klipp där vi nördar ner sig i nya funktioner, men varierar detta med roliga filmer om exempelvis Fotbolls-VM. Med en egen liten filmstudio på kontoret välkomnar vi alla idéer till nästa klipp!

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT och som har ett brinnande intresse för infrastruktur och Open Source. Du har arbetat i en liknande roll tidigare men ser fram emot att lära dig mer och utvecklas. För denna tjänst tror vi att din ambition och ditt intresse kan ta dig väldigt långt.

Det är meriterande om du har…

  • Goda kunskaper inom Linux
  • Arbetslivserfarenhet av roller som infrastrukturspecialist
  • Kunskap inom nätverk och brandväggar

Som person är du engagerad på så sätt att du är mån om att leverera hög kvalitet i ditt arbete samt att du alltid ser till företagets bästa. Vidare är det viktigt att du har god social kompetens, eftersom du kommer stöta på kunder och agera som företagets ansikte utåt. Du bör också vara självgående och ha stor ansvarskänsla för ditt arbete i och med att rollen innebär mycket frihet under ansvar.

ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Placering: Stockholm
  • Sök tjänsten genom att skicka mail till info@middlecon.se och berätta om dig själv, eller lämna kontaktuppgifter, så hör vi av oss.

Ansök genom att maila info@middlecon.se och berätta om dig själv eller lämna kontaktuppgifter så hör vi av oss.

[:]