Saltmätargatan 8A, 113 59 Stockholm

+46 (0) 8 410 55 700 info@middlecon.se

Om Middlecon

Många menar att IT handlar om hårdvara och mjukvara tillsammans med personal.

På Middlecon tar vi gärna den uppfattningen ett steg längre. Vi menar att det idag handlar minst lika mycket om varför. I en värld där produkter och tjänster alltmer liknar varandra, räcker det inte längre med att sköta IT. Det handlar om att kunna svara på och visa varför en tjänst eller produkt skall finnas.  Vilka värderingar eller värden – bortom de enbart
ekonomiska på IT avdelningen – kan få omvärlden eller målgruppen att vilja engagera sig? Som du hör finns våra drivkrafter både bland värderingar och affärsresultat.  Men utan kreativitet och nyfikenhet vore vi inte dem vi är. Som ett kreativt IT företag jobbar vi med insikter, strategi och implementation av lösningar.

Målet är att på riktigt göra skillnad för företag och organisationer. För att nå dit arbetar vi alltid tillsammans – med varandra, våra uppdragsgivare och övriga specialister. Vi är övertygade om att bra och öppna relationer är det som leder till goda och långsiktiga resultat.

Vill du veta mer om oss och våra tankar kring IT och effektivitet? Hör gärna av dig, oavsett om du vill börja jobba med oss eller hos oss.

 

Grundades: 2010
Antal anställda: 11
Antal kvinnor: 1
Tatueringar per anställd: 0,11
Antal filmkameror: 2
Antal IBM utmärkelser: 2
Meter tågbana per anställd: 25,8
Måndagsmöten per vecka: 1