Saltmätargatan 8A, 113 59 Stockholm

+46 (0) 8 410 55 700 info@middlecon.se

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Data Server Day 2018

8 maj, 2018

Gratis

Snart är det dags för Data Server Day där vi varje år samlar alla som intresserar sig för ekosystemet kring big data. Det är hetare än någonsin i en tid där tekniken mer och mer avgör huruvida ett företag klarar sig i konkurrensen.

Nu måste företagen ta till sig den nya tidens teknik, med sensordata från Internet of Things, maskininlärning, AI och mycket mer. Det går inte att undvika att framgången för organisationer och företag allt mer baseras på att man snabbt analyserar data och att man gör det i smarta säkra lösningar där kvaliteten bibehålls genom hela processen. Men hur gör man för att få till allt detta?

Vi har bjudit in experter med oerhörd teknisk kompetens på big data servers som delar med sig av den senaste tekniken från IBM och framtidens kommande utveckling.

Det blir en dag av föreläsningar med internationella toppnamn som Les King, George Baklarz, Kelly Schlamb, Beate Porst och Scott Pickett. Vi kommer även visa upp exempel från verkligheten i Sverige, när Wilhelm Landerholm omvandlar data till insikter som påverkar vår vardag.

Middlecons event tittar främst på IBMs utveckling och riktning i området. Det blir en härlig blandning av IT-chefer, samordnare, databasarkitekter, marknadschefer, utvecklare och människor i många andra spännande roller. I år befinner vi oss på Kungliga Myntkabinettet, precis mitt emot Kungliga slottet.

Välkommen!

 

DATA SERVER DAY

8 maj 2018 kl 08:00-18:30
(första passet börjar 8:30)

Kungl. Myntkabinettet
Slottsbacken 6
111 30 STOCKHOLM

Vid frågor, kontakta marknad@middlecon.se

För att få en så trevlig dag som möjligt önskar vi att du avanmäler dig om du inte kan komma. Vi fakturerar alla no-shows 250:-, dessa pengar går oavkortat till Barncancerfonden.

Med lokaltrafik

T-bana: Gamla Stan (att promenera till Myntkabinettet i lugn takt tar ca 9 minuter)
Buss: 55, 57, 2: Slottsbacken

ANMÄLAN [yikes-mailchimp form=”1″]

 

 

Ladda ner agendan på svenska eller engelska

Data Server Day 2018 agenda SE

Detaljer

Datum:
8 maj, 2018
Pris:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Arrangör

Middlecon AB
Telefon:
0732314302
E-post:
marknad@middlecon.se
Webbplats:
www.middlecon.se