GB-United-Kingdom-Flag-icon

DATA SERVER DAY 2019

handling AI without angst

 

Data Server Day kommer fokusera på hur man hanterar stora datamängder – on premise, i molnet eller i hybrida lösningar utan att tappa kvalitet eller funktionalitet. Vi tittar på ekosystemet i sin helhet och belyser i detaljnivå hur företag steg för steg närmar sig AI.

Ingen analys blir korrekt med dålig kvalitet på data. För att ha bra AI måste det finnas en bra IA informations arkitektur under ytan.

Framtidens företagande kommer drivas av data och det är nu det är dags för dig att hänga med. Att lagra data i en databas är föråldrat, idag krävs smartare lösningar. Vad innebär att maskininlärning och AI har mognat?

Den gamla databasen kommer behöva kompletteras med ny teknik för att hänga med.

När du ställer din fråga till ett system, låt det förstå vad du letar efter och självständigt hitta det mest relevanta svaret. Rätt data lokaliseras och analyseras snabbare – helt utan att energi läggs på att kopiera eller replikera data. Framtidens ETL kommer se annorlunda ut, kraften måste läggas på nya aspekter, när AI också kan förvalta datakvalitet självständigt och reparera fel i datamängden. 

Vi fokuserar på Open Source och IBMs ekosystem. Det blir djuplodande i features and functions, uppdaterade versioner av Db2, Cloud, Information Server, Cloudera, Informix och mycket mer.

Våra talare kommer från hela världen.

 

fri entré – registrering nedan krävs – måltider ingår

FÖREläsare

Les King

Fokuserar på helhetsbilden och vägen framåt från idag. Med fokus på utveckling beskriver han IBMs metod för att bygga en "AI ladder" . IBM har idag ett världsledande system för att bygga stabila och skalbara system anpassade för AI och långsiktig utveckling framåt.

"I en era av AI där nya krav ställs från affärsanalytiker och data scientists på att kunna integrera all affärsdata, utnyttja en hybrid miljö och utnyttja värdet av maskininlärning, är det viktigt att den underliggande dataplattformen är redo att stödja dessa krav. Denna dag tittar vi på version av Db2 och hur denna nya release är skapad inte bara för att tillfredsställa dessa krav, men också för att hålla takten inför nästa utveckling av databashanteringssystem genom att utnyttja ML och AI-tekniker inom Db2s motor."

George Baklarz

George har i flera decennier hjälpt företag att hitta mervärdet med att arbeta i Db2. Detta pass inkluderar uppdateringar i Db2 LUW, och genomgång av nya features and functions.

kelly schlamb

Cloudproffset Kelly kommer beröra vilka möjligheter som finns oavsett om data finns on premis, i molnet eller i Hybrid Cloud. Han visar de senaste uppdateringarna och den roadmap som IBM har inför framtiden.

Beate porst

Världsledande expert inom IBM Information Server. Hur skapar man god datakvalitet och hur påverkar detta din AI lösning. Passet inkluderar de senaste uppdateringarna av Information Server.

q-N-A-I

Vad är AI, hur påverkar det ditt företag och hur ska du tänka för att börja ta dig vidare på din färd mot en datadriven verksamhet som inkluderar AI.

cloudera

Cloudera är världsledande på att hantera stora mängder data i ren open source.

Registrera dig idag!

[mc4wp_form id="3576"]

OBS! Vi gillar att vara personliga! Bekräftelserna skickas därför ut manuellt.

 

Bra information

DATA SERVER DAY 9 maj 2019 kl 08:00-18:30
insläpp från 8:00 första passet börjar 8:30
Kungl. Myntkabinettet
Slottsbacken 6, 111 30 STOCKHOLM
#dataserverday

Avanmäl dig om du får förhinder. Vi fakturerar alla no-shows 250:-
pengarna går oavkortat till Barncancerfonden.

Kontakt marknad@middlecon.se

[caldera_form id="CF5c864e8de6940"]